Jennifer Aniston îşi amână nunta

Actriţa americană nu intenţionează să se căsătorească prea curând şi şi-a amânat planurile de nuntă cu logodnicul ei, Justin Theroux, întrucât se simte "extrem de nesigură" în legătură cu viitorul cuplului.

Vedeta s-a logodit cu actorul Justin Theroux, în august 2012, informează site-ul femalefirst.co.uk, citat de agenția Mediafax.

O sursă a declarat pentru RadarOnline.com, un site specializat în publicarea de informaţii despre vedete, că decizia actriţei de a-şi petrece a 45-a aniversare, pe 11 februarie, alături de Courtney Cox şi de alţi prieteni apropiaţi, la Los Angeles, în loc să ia avionul pentru a fi alături de logodnicul ei la New York, reprezintă "un indiciu pentru nivelul" la care a ajuns relaţia celor doi actori.

"Justin i-a cerut lui Jen să vină la New York, însă ea a refuzat, invocând faptul că vremea este rece.

A dorit să stea în însorita Californie, alături de prietenii ei", a spus aceeaşi sursă.

"E un indiciu pentru nivelul la care a ajuns relaţia lor. Nu există niciun fel de discuţii despre nuntă sau despre planurile de nuntă. În public, ei spun că situaţia este de aşa natură pentru că sunt prea ocupaţi cu carierele lor, însă, dacă ar fi vrut să se căsătorească, acest lucru s-ar fi întâmplat deja", a completat sursa.

"Relaţia lor se află în mod clar într-un impas. Ori dragostea lor se va stinge, fapt ce pare foarte probabil, ori se vor căsători.
Jen se simte extrem de nesigură şi are nevoie de multe lucruri în viaţa ei. Justin este exact contrariul - e foarte relaxat şi nu are nevoie de prea multe lucruri în viaţă"
, a adăugat aceeaşi sursă.

Actriţa americană, care a fost văzută purtând inelul de logodnă şi un medalion pe care era inscripţionată litera "T" (iniţiala prenumelui logodnicului ei, n.r.) la o gală organizată săptămâna trecută, a recunoscut într-un interviu anterior faptul că nu se grăbeşte să se căsătorească.

"Vrem să o facem doar atunci când momentul va fi perfect, nu ne grăbim.
Niciunul dintre noi nu se grăbeşte aşa cum te-ai grăbi spre şi dinspre locul de muncă"
, a declarat Jennifer Aniston.



Potrivit presei internaţionale, cei doi actori locuiesc deja separat şi nu au mai fost văzuţi împreună în public de pe 30 decembrie.

Jennifer Aniston, în vârstă de 45 de ani, a fost căsătorită cu celebrul actor american Brad Pitt, de care a divorţat în 2005, după apariţia în presa hollywoodiană a unor informaţii potrivit cărora acesta a înşelat-o cu o altă actriţă celebră de la Hollywood, Angelina Jolie, notează Mediafax.

După divorţ, Aniston a avut mai multe relaţii de scurtă durată, printre altele cu actorul Vince Vaughn, modelul britanic Paul Sculfor şi cântăreţul John Mayer.

Justin Theroux, în vârstă de 42 de ani, nu a fost niciodată căsătorit.


Foto: AFP/Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod