Jay Leno a fost externat

25 Aprilie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Jay Leno a fost externat

Jay Leno, prezentatorul emisiunii de televiziune "The Tonight Show", a fost externat vineri, 24 aprilie, a precizat reprezentantul acestuia, pentru People.com. Jay Leno a fost spitalizat joi, 23 aprilie, din cauza deshidratarii.

Leno, in varsta de 58 de ani, a inceput sa se simta rau inca de joi dimineata. Seara a fost transportat de urgenta la Centrul Medical Providence Saint Joseph, aflat in imediata apropiere a studiourilor NBC, unde este inregistrata emisiunea "The Tonight Show".
Emisiunile de joi si de vineri au fost anulate.


NBC a dat publicitatii urmatoarea declaratie: "Suntem fericiti sa va anuntam ca Jay Leno se simte mult mai bine si a fost externat. Este nerabdator sa se intoarca la munca, incepand de luni".

Reprezentantul lui Leno a precizat pentru People: "A fost internat peste noapte, sub supravegherea medicilor. Nu a fost nimic grav si cred ca a fost vorba despre deshidratare".

Acesta a adaugat ca programul lui Leno nu a fost mai incarcat decat de obicei, astfel incat nu se poate vorbi despre epuizare fizica: "Nu se simte surmenat.
Se simte surmenat daca nu are nimic de facut".


Credit foto: post.queensu.ca

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod