Jake Gyllenhaal are o relaţie cu Rachel McAdams

Rachel McAdams a devenit cunoscută după rolul din comedia "Spărgătorii de nunţi"


Jake Gyllenhaal, provenind dintr-o familie de cineaşti, s-a făcut remarcat în filmul cult "Donnie Darko", în 2001, iar rolul din SF-ul "Unde vei fi poimâine?/ The Day After Tomorrow", din 2004, l-a propulsat la statutul de star internaţional, confirmat ulterior de evoluţia sa din filmul recompensat cu Oscar "O iubire secretă/ Brokeback Mountain" (2005), în care a jucat alături de regretatul Heath Ledger.

Au stat peste o oră şi păreau foarte fericiţi şi apropiaţisursa citată de The New York Post
Recent, actorul a jucat alături de Hugh Jackman în drama "Prizonieri/ Prisoners" (2013) şi va putea fi urmărit în curând în "Nightcrawler", regizat de Dan Gilroy, în care Gyllenhaal joacă rolul unui jurnalist freelancer care desfăşoară o anchetă într-un cartier rău famat din Los Angeles, notează Mediafax.

Actriţa Rachel McAdams, născută în 1978, a devenit cunoscută în 2005, când a jucat în comedia de mare succes "Spărgătorii de nunţi/ Wedding Crashers", alături de Vince Vaughn şi Owen Wilson.

În 2009, a jucat în thrillerul regizat de Kevin Macdonald, "Jocuri la nivel înalt/ State of Play", alături de Russell Crowe, Ben Affleck şi Helen Mirren, şi în drama romantică "Soţia călătorului în timp/ The Time Traveler's Wife", alături de Eric Bana. A mai jucat în "Miezul nopţii la Paris/ Midnight in Paris" (2012), de Woody Allen, şi recent, în "Era şi timpul!/ About Time" (2013), de Richard Curtis.


Foto: Hepta, AFP/Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod