Jackie Collins a murit la 77 de ani

Sora actriţei Joan Collins a scris 32 de romane, toate devenind bestseller


Jackie Collins le-a promis cititorilor ei că le va dezvălui poveşti reale de la Hollywood şi a spus adeseori că scrie despre "oameni reali, dar deghizaţi".

"În orice caz, personajele mele sunt mult mai cuminţi - adevărul este mult mai bizar"
, spunea celebra scriitoare într-un interviu publicat pe site-ul ei.

Jackie Collins spunea că vedetele de la Hollywood aveau încredere în ea şi în felul ei de a scrie despre poveştile lor de viaţă pentru că ea cunoştea foarte bine regulile după care se ghidează locuitorii din "cetatea filmului" şi pentru că ea respecta foarte mult instituţia căsătoriei, relatează Medianfax.

Însă Collins considera că viaţa ei personală era lipsită de scandalurile din romanele sale.

Spunea că scrisul este o obsesie care va dura toată viaţa şi obişnuia să se trezească în zori pentru a scrie cu frenezie. De asemenea, romanciera a dezvăluit faptul că a primit numeroase scrisori de la adolescente din lumea întreagă care i-au mărturisit că romanele sale le-au învăţat lucruri importante despre viaţa sexuală a adulţilor.

Actriţa Joan Collins, în prima declaraţie după moartea surorii sale, a spus pentru revista People că Jackie a fost cea mai bună prietenă a sa.

"Am admirat felul în care s-a luptat cu boala.
A fost o persoană minunată, curajoasă şi frumoasă. O iubesc"
, a declarat actriţa Joan Collins.

Scriitoarea Jackie Collins are trei fiice şi a fost căsătorită cu Wallace Austin, în perioada 1960 - 1964, şi cu Oscar Lerman, în perioada 1966 - 1992. A fost logodită cu Frank Calcangnini timp de patru ani, până la moartea acestuia, în 1998.


Foto: AFP/Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod