Iuliana Tudor va prezenta Conferinţa Crucii Roşii de la Geneva

La evenimentul care va avea loc pe 7 decembrie 2015 vor participa reprezentanţi din 196 de state, iar vedeta TVR va avea rolul de Maestru de Ceremonii.
Iuliana Tudor va fi Maestru de Ceremonii la Conferinţa Internaţională a Mişcării de Cruce Roşie şi Semilună Roşie din lume 

Vedeta TVR va avea rolul de Maestru de Ceremonii la cea de-a 32-a ediţie a Conferinţei Internaţionale a Mişcării de Cruce Roşie şi Semilună Roşie din lume. 

La evenimentul care va avea loc pe 7 decembrie 2015, la Geneva, vor participa reprezentanţi din 196 de state.

Experienţa în televiziune şi implicarea sa în numeroase acţiuni umanitare au făcut ca Iuliana Tudor, ambasadorul Crucii Roşii din România, să fie aleasă pentru această poziţie atât de importantă. 

"Este o mare onoare pentru mine să fiu gazda unui eveniment internaţional de un asemenea nivel. Crucea Roşie are numeroşi Ambasadori, persoane publice, pe planetă. Tocmai de aceea invitaţia primită mă responsabilizează enorm şi-mi doresc ca prezenţa mea acolo să însemne aprecieri dintre cele mai bune pentru România şi pentru Societatea Naţională de Cruce Roşie de la noi!", a declarat Iuliana Tudor.

Iuliana Tudor este Ambasadorul Crucii Roşii Române din 23 septembrie, 2012.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod