Iulia Albu calcă în picioare rochia de mireasă a Adelei Popescu: „E vecina mumificării“

"Distrugătoarea" de mirese atacă din nou: Fashion editorul a ironizat ţinutele de nuntă pe care două vedete le-au purtat în cea mai frumoasă zi din viaţa lor.

În weekend, Adela Popescu s-a căsătorit cu Radu Vălcan, iar Sophia s-a măritat cu Victorino, cu care are o relaţie de şapte ani. Iulia Albu a analizat rochiile de mireasă ale celor două vedete

Adela Popescu şi Radu Vălcan au dorit o nuntă restrânsă, cu 50-60 de persoane, toţi apropiaţi, undeva în inima munţilor, departe de ochii curioşilor. Actriţa a purtat o rochie de mireasă albă, lucrată manual, după cum susţine, asemănătoare cu cele purtate de Laura Cosoi la cele două nunţi ale ei, de la Iaşi şi Târgu Mureş.Sophia şi Victorino au făcut o petrecere cu fast, pe malul lacului Snagov, la care au participat aproximativ 300 de invitaţi. Cântăreaţa nu a purtat rochie de mireasă albă, ea dorind să facă o nuntă cu influenţe rock. Rochia bruneţei a fost pe placul Iuliei Albu, dar fashion editorul nu i-a iertat accesoriul de pe cap, relatează wowbiz.ro.

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • MIuta pe 26 Aug 2015, 13:19
  Iulia albu....

  .....calcand pe toata lumea in picioare nu faci altceva decat sa te calci pe tine.Sper sa realizezi acest lucru cat mai curand ca sa nu ai parte de efectul unui "bumerang"....

  7
  0

 • magda pe 25 Aug 2015, 17:23
  iulia albu

  E jenant sa o asculti pe aceasta asa zisa doamna, nu se uita niciodata in oglinda? nici intr-o alta viata nu va fi fericita pe cat sunt cele pe care le critica cu vehementa. Doamna are o mare problema cred ca invidiaza toate femeile care arata bine si sunt frumoase natural. Sau poate are o problema de alt ordin, poate ar trebui sa faca din cand in cand o evaluare medicala.

  9
  1

 • Miha pe 25 Aug 2015, 16:31
  Fugi de-aici!

  M-am saturat de Iulia Albu!!!

  11
  1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod