Iron Maiden - "Somewhere Back In Time World Tour 2008"

Facebook Twitter Comenteaza
Iron Maiden -

Iron Maiden, una dintre cele mai longevive si influente trupe de heavy-metal, va concerta luni, 4 august, pe Stadionul Cotroceni din Bucuresti. Inclus in turneul mondial "Somewhere Back in Time", concertul va beneficia de scena egipteana din Powerslave Tour si se va concentra asupra albumelor lansate in anii '80. In deschiderea show-ului Iron Maiden vor concerta Lauren Harris si Trooper.

Accesul in incinta stadionului se va face intre orele 16:00 si 20:00. Spectatorii care detin bilete pentru Tribuna 2 vor avea acces de pe Calea 13 Septembrie (Hotel Mariott), iar  cei care detin bilete pentru Tribuna 1, Gazon A si Peluza vor putea intra de pe strada Dr.
Lister. Posesorii de bilete in Gazon B sunt rugati sa verifice pe bilet informatiile despre calea de acces ce trebuie urmata. Din cauza faptului ca exista doar doua cai de acces, pentru a evita aglomeratia, se recomanda spectatorilor sa vina la stadion cat mai devreme.

Este interzis accesul la concert cu aparate foto, video si aparate de inregistrat audio, sticle, pahare, recipiente din plastic, mancare, bautura, droguri, arme, obiecte contondente, umbrele. In caz de vreme nefavorabila, spectatorii sunt rugati sa lase umbrelele acasa si sa isi aduca pelerinele de ploaie.
In timpul concertului, mancarea si bautura vor putea fi achizitionate doar pe baza de jetoane, si nu cu bani in numerar.

In ziua evenimentului, ultimele bilete disponibile vor putea fi achizitionate de la casele de bilete amplasate la intrarile in stadion.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod