IOANID Preschool International Education se deschide în Complexul Rezidential Stejarii

IOANID Preschool International Education se va lansa în luna iulie în Complexul Rezidential Stejarii din Băneasa. Inițiatorii proiectului își propun să ofere o alternativă pentru părinții care doresc o altfel de educație pentru copiii lor.
Într-un peisaj educațional aglomerat, IOANID Preschool International Education a fost creată din dorința de a promova un demers educațional de calitate care să asigure atingerea standardelor de învățare într-un climat de siguranță.

Amplasată în zona de top recunoscută pentru atractivitatea sa, IOANID Preschool International Education este un spațiu modern, prietenos și  funcțional pentru copii între 18 luni și 5 ani. Grădinița are o echipă de cadre didactice cu un standard educațional și profesional ridicat, vorbitori nativi de limba engleză, psihologi și experți în educație.
IOANID Preschool International Education implementează curriculum national britanic, predarea se face în limba engleză, iar activitățile extracurriculare se vor desfășura dupa cele mai înalte standard vizând dezvoltarea emoționala, descoperirea și dezvoltatea potențialului fiecărui copil.

IOANID Preschool International Education își propune să sprijine fiecare copil pentru că acesta să-și atingă potențialul maxim. Copiii au astfel posibilitatea să exceleze pe plan academic , să învețe activ, să participe la activități artistice și sportive, să  fie creativi și să exploreze.
Cadrele didactice din țară și din străinătate vor desfășura activități cu grupuri cu un număr mic de copii, oferind astfel fiecăruia posibilitatea de a se afirma în cadrul colectivului. Proiectul va fi realizat pe termen mediu, în fiecare an urmând să fie adăugate noi grupe, în funcție de cerințele comunității.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod