Ioana Maria Moldovan: "O aluniţă mi-a transformat viaţa într-un calvar"

În urmă cu patru ani, prezentatoarea TV a fost suspectă de cancer de piele. Ea a mărturisit că nu va uita niciodată spaima pe care a trăit-o atunci.
"Acum patru ani, o simplă aluniţă mi-a transformat viaţa într-un calvar! Nu am cum să uit niciodată momentele dificile prin care am trecut: suspiciunea unui cancer de piele mi-a dat atunci viaţa peste cap. Norocul meu a fost că am ajuns pe mâna unor medici buni care au ştiut ce au de făcut şi au intervenit la timp", a povestit Ioana Maria Moldovan.

"Din experienţa pe care am trăit-o pe propria-mi piele, am realizat că cel mai important în viaţă este să fii sănătos.
Trebuie să punem preţ pe sănătatea noastră şi să ne facem timp să avem grijă de ea. Pe cei care citesc aceste rânduri îi sfătuiesc să meargă din timp la doctor, indiferent dacă au sau nu probleme. Un simplu control de rutină iţi poate salva viaţa"
, a precizat ea.

În prezent, prezentatoarea TV, în vârstă de 32 de ani, sprijină o campanie de depistare a cancerului de piele. Astfel, ea vrea să tragă un semnal de alarmă, pentru ca lumea să conştientizeze cât de periculos e melanomul şi cât de importante sunt controalele regulate la medic.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod