Întrece-te cu Miss Universe România!

de Ileana Voicu Ghinea, 10 Septembrie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Întrece-te cu Miss Universe România!
Duminică, 12 septembrie, echipa Miss Universe România va alerga la "Crosul Vedetelor" pentru două cauze nobile: una umanitară -  "Hospice, Casa Speranţei", şi una ecologică - "Adoptă un copac" -  proiect gestionat de Viitor Plus - Asociaţia pentru dezvoltare durabilă.
 
Alături de campioni olimpici ai sportului românesc, ziarişti şi alte personalităţi din diferite domenii, care împărtăşesc pasiunea pentru sport şi preocuparea pentru performanţă şi sănătate, vor alerga şi finalistele selecţiei naţionale Miss Universe România.
Celor mai frumoase fete din România li s-au alăturat vedetă TVR2, Valentina Ionescu şi Alina Dumitru, Directorul de Marketing al Organizaţiei Miss Universe România.
 
Crosul are ca scop promovarea unui stil de viaţă sănătos şi încurajarea bucureştenilor de a începe antrenamentele şi de a participa la una din probele ediţiei a 3-a a maratonului internaţional al capitalei, Raifeisen Bank Bucharest City Marathon, care va avea loc în 17 octombrie.
 
 
Startul crosului se va da la ora 10:00 şi se va alerga pe o distanţă de 3 km până pe partea nordică a lacului Herăstrău, de la intrarea Charles de Gaulle până la restaurantul Bon Ton Palace, unde, începând cu ora 11:00, va avea loc conferinţa de presă de anunţare a Raiffeisen Bank BucharestCity Marathon.  
 
Pentru informaţii suplimentare accesează www.bucharestcitymarathon.com şi www.bucureşti-maraton.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod