Înţepătorul din tramvai este funcţionar bancar şi e căsătorit cu o avocată. El şi-a recunoscut faptele

Update: El le-a declarat poliţiştilor că încerca să le atragă atenţia femeilor frumoase.

UPDATE: Bărbatul a fost reţinut joi seară pentru 29 de zile şi va fi ţinut în arestul secţiei 22 de Poliţie din Bucureşti, fapta sa fiind considerată pericol social. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă să primească 7 ani de închisoare.

 

Individul le-a spus anchetatorilor că a recurs la acest gest pentru că femeile erau foarte frumoase şi încerca să le atragă atenţia, nu să le transmită vreo boală, a declarat pentru Mediafax Diana Sarca, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei. Potrivit acesteia, bărbatul folosea în acest scop un ac de birou.

Bărbatul, de 38 de ani, din Bucureşti, nu are antecedente penale. El are un loc de muncă stabil, fiind funcţionar bancar, a adăugat Sarca.

 

Potrivit cotidianului "Adevărul", Cătălin Nistor, principalul suspect în cazul femeilor înţepate cu o seringă în tramvaiul 41, este căsătorit cu o avocată.

Soţia sa se numeşte Irina Nistor şi are un cabinet de avocatură în Cartierul Drumul Taberei din sectorul 6 al Capitalei.
Aceasta a refuzat să vorbească cu reporterii ziarului.

Conform poliţiştilor bucureşteni, suspectul ar fi recunoscut că înţepa femei în tramvai. Motivul invocat de acesta este că dorea să le atragă atenţia.


Agresorul este cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri şi riscă până la şapte ani de închisoare dacă va fi găsit vinovat. Cercetările sunt continuate de poliţiştii Secţiei 22 de Poliţie, alături de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6.

Agresorul a fost identificat de poliţişti, joi, şi a fost dus la audieri la Secţia 22 de Poliţie.

Poliţiştii au început ancheta după ce o tânără a făcut plângere la Poliţie, reclamând că a fost înţepată cu un ac de către un bărbat, în tramvaiul 41. Ea a mers la spital, unde i-a fost eliberată o adeverinţă medicală pe care scrie "înţepătură dorsală".

Ulterior, poliţiştii au făcut apel la persoane care au fost implicate în astfel de incidente să depusă plângeri, în urma acestui demers fiind primite alte cinci sesizări.

Incidentul a avut loc într-un tramvai care venea din direcţia Drumul Taberei şi se îndreapta spre Cora Lujerului.

 

 "Într-adevăr, acest bărbat a fost identificat şi în acest moment se află la audieri la Secţia 22 a Poliţiei.
De ieri până astăzi au mai fost depuse încă cinci plângeri. Femeile respective au fost victime în luna decembrie. Au fost foarte multe apeluri la 112 care ne-au îndreptat către această persoană. Bărbatul le înţepa nu doar în tramvaiul 41, ci şi în alte locuri din Bucureşti. Cei care au trecut prin asemenea situaţii sunt rugaţi să vină să depună plângere",
a declarat Diana Sarca, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, la Realitatea TV. 

Un anunţ postat pe internet anunţa ieri prezenţa unui bărbat, aparent cu probleme psihice, din Bucureşti, care înţeapă lumea cu un ac. Cazul a  fost semnalat de o tânără, care a căzut victimă, în urmă cu cinci zile, în tramvaiul 41. "Astăzi, 5 ianurie 2012, în jurul orei 8:45, în tramvaiul 41 ce venea dinspre Billa Drumul Taberei spre Lujerul, prietena mea a fost înţepată cu un ac de o persoană încă neidentificată", a susţinut Florin pe reţeaua de socializare online.

"Această persoană a urcat în spatele ei odată cu ea la staţia 41 de la Billa DT, iar apoi a simţit o înţepătură tare în piciorul drept", a povestit pentru "Adevărul" prietenul victimei.

Când s-a uitat în spate, femeia a văzut că persoana avea o bască în mână şi a aruncat-o într-o pungă şi apoi se chinuia să arunce în ea ceva ce părea lipit de podul palmei. Victima a rămas în stare de şoc şi nu a realizat imediat ce s-a întâmplat exact, dar cand şi-a revenit şi-a dat seama a reuşit să-l pozeze pe individul care a coborât la staţia Lujerului.

"Am mers la Institutul de Boli Infecţioase <<Prof. Dr. Matei Balş>>, unde s-a constatat înţepătura (se vedea cu ochiul liber) i s-au recoltat probe pentru analize de sânge şi i s-au făcut câteva vaccinuri profilactice pentru ce s-a putut", a explicat tânărul.

 

Fotografiile cu bărbatul acuzat de agresiune au fost postate pe Facebook şi preluate de presă, iar pe baza acestora şi a declaraţiilor victimelor suspectul a fost identificat şi reţinut de poliţişti.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod