Incep Jocurile de Iarna

de Nicoleta Tarantus, 3 Decembrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Incep Jocurile de Iarna

Familiile care stiu sa se joace pot participa din aceasta saptamana la "Jocurile de Iarna Itsy Bitsy". Competitia dureaza trei saptamani si se va finaliza pe partie, in Austria. Va fi premiat cea mai unita, creativa si comunicativa familie cu o excursie la schi, pentru patru persoane in Austria, la Kaprun.

Postul de radio isi invita ascultatorii intr-o competitie joc care va provoca membrii familiei sa se cunoasca mai bine, sa interactioneze si sa petreaca timp valoros impreuna.  

Participantii trebuie sa realizeze un colaj de familie in care sa cuprinda acele elemente care dau magie Sarbatorilor de Iarna.
La competitie se pot inscrie echipe formate din trei persoane, cu minim un adult si minim un copil.

Pana pe 4 decembrie, in fiecare zi pe postul de radio sunt anuntate elementele ce trebuie sa se regaseasca in colajul de familie. Echipele au apoi la dispozitie o saptamana, pana pe 11 decembrie, pentru a realiza si trimite cel mai frumos colaj, care ii poate duce in finala competitiei.  

Marea finala se joaca in direct, la Itsy Bitsy, intre 14 si 18 decembrie. Zilnic, echipele vor intra in direct in emisiunea "Joc pe echipe" si vor participa la cele mai diverse probe de creativitate si de comunicare.
Finalistii vor primi in direct temele, si le vor rezolva pe loc, in cadrul emisiunii. Castigatorul va fi stabilit prin votul juriului si prin votul publicului, care va putea sustine prin SMS echipa favorita, iar castigatorul va fi anuntat pe 18 decembrie.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod