Inca o categorie epuizata la concertul Elton John

9 Iunie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Inca o categorie epuizata la concertul Elton John
Biletele la categoria I – 350 lei s-au epuizat, astfel devenind a patra categorie de bilete SOLD OUT, dupa categoriile: VIP, IV, V si VI, informeaza organizatorii marelui concert "Elton John & His Band". In acest moment se mai pot cumpara bilete la urmatoarele categorii:

- Categoria II – 280 lei
- Categoria III – 220 lei
- Categoria IV – 150 lei
- Categoria VI – 90 lei

Fanii mai au la dispozitie cateva zile pentru a achizitiona bilete la concertul lui Elton John, programat in data de 12 iunie, in Piata Constitutiei din Bucuresti, incepand cu ora 16:00, facand parte din turneul "Elton John World Tour 2010".


In deschiderea acestui concert, va canta formatia VH2, care va asigura incalzirea publicului incepand cu ora 18:00. Sir Elton John va canta in Romania hit-urile cele mai importante din cariera sa.

Biletele se pot cumpara, in continuare, prin reteaua www.eventim.ro cat si de pe site-ul artistului. Biletele se distribuie exclusiv prin Reþeaua Eventim.ro in magazinele Germanos, magazinele Vodafone, librariile Carturesti si Humanitas. Planul locatiei si vânzarea online se face prin site-ul www.eventim.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod