In septembrie, crima vine la Hallmark

Facebook Twitter Comenteaza
In septembrie, crima vine la Hallmark

Cei mai iscusiti detectivi sunt din nou pe urmele criminalilor, in episoade nou-noute din: "Crimele din Midsomer" si "Lege si ordine: Intentii criminale".

Sezonul VII al unuia dintre cele mai longevive seriale drama din istoria televiziunii, "Lege si ordine: Intentii criminale", are premiera luni, 8 septembrie 2008 si este difuzat de luni pana vineri la 21.00.

In Departamentul de Politie din New York, cei doi parteneri mai vechi, detectivii Robert Goren (Vincent D'Onofrio) si Alexandra Eames (Kathryn Erbe), impreuna cu alt cuplu de detectivi, Mike Logan (Chris Noth) si partenera sa, Nola Falacci (Alicia Witt), formeaza Brigada pentru Cazuri Importante.

In noul sezon, fascinantul New York prilejuieste tot atatea crime cate ambitii au locuitorii lui.

O tanara scriitoare este ucisa cu brutalitate, mai multi copii mor dupa ce consuma apa de gura cu antigel, un medic ginecolog e gasit mort in cabinet. Toate aceste cazuri sunt speciale si au in comun intentia criminala. Pentru demascarea criminalului, detectivii Brigazii pentru Cazuri Importante au o metoda unica: intrarea in mintea acestuia, intuind exact motivele care l-au determinat sa ucida.

Sezonul XI din "Crimele din Midsomer" va putea fi urmarit din 5 septembrie 2008 in fiecare vineri, la 20.00.



Detectivul Inspector sef Tom Barnaby (John Nettles) si detectivul sergent Ben Jones (Jason Hughes)  "razuiesc" suprafata frumoasa a tabloului vietii de la tara pentru a gasi pericolul si moartea. Locurile pitoresti, puritatea satului sunt intinate de invidii, ura sau razbunare. O comunitate care credea ca-si cunoaste vecinii e zdruncinata de vestea unei crime teribile.


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • barbaresso pe 7 Sep 2008, 22:45
    serialul crimele din midsomer- mare fan ale lor sunt eu

    asi dori lista completa a serialului crimele din midsomer- pe episoade, numele lor traduse in romana si nu titlul in engleza, anul cand filmul a fost facut, precum si reprogramarile lor ca de exemplu o nunta insangerata, afaceri de familie, spiritele nopti

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod