In amintirea Mihaelei Runceanu, Amadeus lanseaza “Fericirea are chipul tau” in stil bossa nova!

Mihaela Runceanu ar fi implinit ieri 59 de ani, iar, in memoria regretatei artiste, trupa Amadeus lanseaza o varianta cu totul inedita a piesei acesteia, “Fericirea are chipul tau”.

Pentru prima data in cariera, Andreea Runceanu, Patricia Cimpoiasu, Bianca Gavrilescu si Naomi Anelis adopta un nou stil muzical, bossa nova, reimpus recent pe piata internationala inclusiv de Caro Emerald.

Artistele sunt completate acum de instrumentisti alaturi de care pun in scena concerte live unice in Romania, concepute prin reprezentatii de voce, vioara, violoncel, pian, tobe si percutie.

Impreuna cu acestia, Amadeus a inregistrat o varianta in stilul brazilian bossa nova a piesei “Fericirea are chipul tau”.

Cu aceasta ocazie, o putem asculta pe Andreea Runceanu interpretand vocal piesa, dupa mai bine de un deceniu in care a cantat doar la vioara.



Andreea Runceanu este verisoara Mihaelei Runceanu. Despre regretata artista, Andreea marturiseste ca i-a fost un model de profesionalism si de devotament total pentru muzica de calitate.

„Pentru mine Mihaela a fost un model, un idol, am iubit-o si admirat-o enorm si am suferit foarte mult cand a plecat dintre noi. La ultimul concert al ei, de la Sala Palatului, m-a luat in brate si mi-a spus ‚Sa nu renunti niciodata la vioara!’.

Mihaela Runceanu a cucerit o tara intreaga cu vocea ei de aur. Pe langa suferinta pe care plecarea ei dintre noi a provocat-o, cel mai mare regret al nostru a fost ca nu am putut sa cantam impreuna cu ea pe scena. Te iubim, Mihaela!”, a declarat Andreea Runceanu.



Amadeus a concertat in ultimii 13 ani in cadrul celor mai importante evenimente publice si private din tara, dar si peste hotare, reprezentand Romania cu mandrie la evenimente in Europa, Asia, Africa si America (World Expo Shanghai 2010, Carnavalul de la Venetia, Formula 1 Viena, Porsche Carrera 911 launch Beijing, NYE Event Baku Azerbaidjan, Gulf Insurance Group 50th Anniversary in Kuwait, etc).



Amadeus ramane alegerea ideala pentru segmentul de enertainment al evenimentelor de tip corporate, al lansarilor de produse premium din zona auto, a accesoriilor de lux, al evenimentelor de tip management meeting, baluri, gale si receptii, prin prisma faptului ca imbina eleganta si prestanta muzicii clasice cu imaginea fresh a artistelor si a show-urilor dinamice pe care acestea le pun in scena.

 

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod