Idris Elba, infectat cu coronavirus

Actorul a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus. El a făcut anunțul, luni, pe contul său oficial de Twitter.

Starul în vârstă de 47 de ani a anunțat că se simte bine și că nu are simptome, dar a decis să se autoizoleze după expunerea sa la coronavirus.

Idris Elba a postat și o înregistrare video în care apare alături de soția lui, Sabrina Dhowre. Aceasta nu a fost încă testată, dar actorul a dat asigurări că se simte bine, relatează Daily Mail.

Starul a făcut testul după ce a intrat în contact cu o persoană care a fost depistată pozitiv. El a primit rezultul luni dimineață. Cuplul și-a anunțat imediat familia și colegii.

"În această dimineață am fost testat pozitiv pentru COVID-19.

Mă simt bine, până acum nu am prezentat simptome, dar de când am aflat, am decis să mă autoizolez", a scris artistul britanic pe Twitter.

"Este ceva foarte serios. Acum este momentul să ne gândim serios la distanțarea socială și la igienă. Trăim într-o lume divizată. E o tâmpenie, dar acum este momentul să fim solidari, acum este momentul să ne gândim și la ceilalți", a adăugat el.

Vestea survine la o săptămână după ce Tom Hanks și soția lui, Rita Wilson, au fost testați pozitiv în timpul șederii lor în Australia.

Tot luni, modelul și actrița Olga Kurylenko a anunțat că este infectată cu coronavirus.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod