Hugh Jackman, operat din nou la nas

Actorul care în noiembrie a fost supus unei proceduri de extirpare a unui carcinom bazocelular la nivelul nasului a repetat această intervenţie chirurgicală, după ce a descoperit o altă inflamaţie în această zonă, iar operaţia a fost un succes.
"Alt carcinom bazocelular. Acum l-am scos. Îi mulţumesc doctorului Albom şi doctorului Arian. Vă rog, folosiţi cremă cu protecţie solară!", a scris Hugh Jackman, joi, pe contul său de Instagram, relatează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

În noiembrie 2013, soţia actorului, actriţa şi producătoarea de film Deborra-Lee Furness, l-a încurajat pe actor să meargă la dermatolog şi să efectueze un control pentru diagnosticarea "semnului" pe care îl avea pe nas.

"Tot timpul, am crezut că nu era mare lucru, dar abia după aceea (medicii, n.r.) mi-au spus: «Chiar eşti norocos că ai venit acum la control»", a adăugat Jackman pe Instagram.

Carcinomul bazocelular este cea mai frecventă formă de cancer de piele şi afectează peste 90% din pacienţii americani.
Acest tip de cancer rareori devine malign, dar, dacă tumoarea respectivă este înlăturată, poate leza ţesutul din jur şi lăsa semne, conform site-ului medical WebMD.com.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod