Hugh Hefner s-a însurat de Revelion

Patronul grupului Playboy, şi logodnica acestuia, Crystal Harris, mai tânără cu 60 de ani, s-au căsătorit în noaptea de Anul Nou.

Hefner, în vârstă de 86 de ani, şi Crystal, de 26 de ani, s-au căsătorit la reşedinţa Playboy din Beverly Hills, informează site-ul contactmusic.com, citat de agenția Mediafax.

Încântată, mai tânăra soţie a lui Hefner şi-a ţinut admiratorii la curent pe toată durata ceremoniei şi a petrecerii de după, cu postări pe Twitter.

"Azi este ziua în care am devenit doamna Hugh Hefner. Sunt foarte fericită şi mă simt norocoasă şi binecuvântată", a scris Crystal.

Aceasta a mai postat şi fotografii cu personalul din conacul Playboy, precum şi cu decorul de petrecere sau cu Hefner şi cu mama ei.



Hefner şi Harris programaseră să se căsătorească în iunie anul trecut, dar o neînţelegere între cei doi a dus la anularea evenimentului. Cei doi s-au împăcat în luna mai, iar pe 12 decembrie, Hefner a anunţat că doreşte să păşească în noul an ca bărbat însurat, notează Mediafax.

Acesta este al treilea mariaj al patronului grupului Playboy care a mai fost căsătorit cu Mildred Williams - din 1949 până în 1959 - şi cu Kimberley Conrad - din 1989 până în 2010. Hugh Hefner are patru copii: Christie Hefner (născută în 1952), David Hefner (născut în 1955), Marston Hefner (născut în 1990) şi Cooper Hefner (născut în 1991).


Foto: AFP / Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod