Hot Casandra, concert unic alaturi de mama si bunica lui

Unul dintre cei mai talentati artisti ai momentului, Hot Casandra, pregateste un concert extraordinar cu doi invitati surpriza.

Pe 11 februarie, in club Energiea, artistul va urca pe scena alaturi de mama lui, soprana Bianca Ionescu, si de bunica. Asadar, un concert in care talentul mostenit va face legea.

Cu acest concert, pe care il voi sustine pe 11 februarie in club Energiea, incerc sa continui un family business, sa fim all on stage, ca asa e frumos. Am mai cantat cu mama pana acum, mai ales pe piesa ‘Hold Me Tight’, iar acest lucru se va intampla si de data aceasta. Sigur, vor mai fi si  ‘Operatic Female having a crack’ sau ‘Feelings’.

Am gandit un concert… electric all the way care sper sa placa publicului nostru”, a declarat Paul Ballo, liderul Hot Casandra.

Hot Casandra, pe numele sau real, Paul Ballo, si-a inceput cariera artistica la 7 ani in grupul Minisong. La 16 ani parcursul lui profesional a luat o noua turnura, pentru ca atunci a descoperit tobele si pasiunea lui pentru aceste instrumente muzicale.

Printre primele proiecte ale artistului Paul Ballo este trupa Go To Berlin infiinta in 2006. Trupa de indie/rock alternativ cu care a activat pana in 2010 si a semnat pe EP-ul intitulat 'Just A Band' cu casa de discuri Lockjaw Records din Anglia.
Lockjaw fiind primul label care i-a semnat pe consacratii MUSE.
In paralel artistul a cantat si cu The Amsterdams si KUMM, cu fiecare dintre ele lansand cate un album. In 2010 a renuntat la aceste proiecte si s-a concentrat pe proiectul solo Hot Casandra, asa cum se prezinta si astazi.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=jaODoPsO2vA

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod