Holograf lansează la Media Music Awards clipul piesei “Roua Dimineții”

Membrii trupei Holograf vor lansa pe 19 septembrie, la Sibiu, în cadrul Media Music Awards, cel mai recent videoclip din cariera, pentru piesa “Roua Dimineții”.
Prezenta artiștilor la Media Music Awards este un eveniment în sine, fiind una din rarele ocazii în care participă la gale de premii muzicale. 

Piesa “Roua Dimineții” este al patrulea extras pe single de pe albumul “Love Affair”, iar regia apartine lui George Petroșel, fiul lui Edi Petroșel, bateristul formației. “Single-ul Roua diminetii are o notă mai dură, însă pe care noi o considerăm absolut normală, pentru că Holograf a fost și este o formație rock, iar clipul nu face decât să exprime această parte mai dinamică a trupei”, a declarat Iulian Vrabete, basistul Holograf. 

Mesajul piesei este unul simplu și emoționant: “ Este vorba despre eforturile pe care trebuie să le facem fiecare dintre noi ca să ne păstrăm sentimentele, afecțiunea și oamenii apropiați.
Ceea ce ne aduce întâlnirea cu omul pe care îl cautăm este un lucru foarte prețios și nu trebuie lăsat la întâmplare”, continuă basistul. 

Piesa "Roua dimineții" a fost inclusă pe coloana sonoră a peliculei "Ultimul zburător", regizată de Ovidiu Georgescu, motiv pentru care videoclipul conține și secvențe din acest film.

În cadrul Galei Media Music Awards, Andra și VUNK vor lansa primul lor duet, iar Andreea Banică, Delia, Elena Gheorghe și Anda Adam vor cânta, la rândul lor, noile piese ce au toate șansele să devină hituri.
Gala de premii de la Sibiu le-a purtat noroc artiștilor și la editia de anul trecut când au fost lansate hiturile “Cai verzi pe pereți” (Smiley), “Apa” (Loredana), “Amo” (Anda Adam), “Petre” (CRBL), “O stea” (Deepcentral), “Ca la meteo” (Andra).

Pe 19 septembrie, pe scena Media Music Awards, vor cânta Holograf, Andra, Vama, Smiley, Alex Velea, Connect-r, Corina, LaLa Band, Voltaj, Nicole Cherry, Vunk, Elena Gheorghe, Andreea Banică, What’s Up, Cabron, Anda Adam, Deepcentral, Guess Who, Puya, Maximilian, Grasu XXL, Zdob și Zdub, Delia, Fly Project și Faydee. 

În cadrul galei vor fi premiați cei mai în vogă artiști ai momentului, cei care au avut cele mai multe difuzări media din ultimul an, monitorizate de Media Forest, instituția care contorizează aparițiile radio și TV.
 
 

Fanii artiștilor pot urmări cele mai recente noutăți despre marele eveniment de la Sibiu pe site-ul oficial www.mediamusicawards.com sau pe pagina de Facebook, www.facebook.com/MediaMusicAwards.  

Media Music Awards este susţinut strategic de Consiliul Local Sibiu, prin Primăria și Casa de Cultură a Municipiului, şi mediatizat de ADPM PR, singura agenţie de Celebrity PR din România. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod