Hollywood Multiplex, la ceas de sarbatoare

5 Iulie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Hollywood Multiplex, la ceas de sarbatoare
Pe 1 iulie, Hollywood-ul american s-a mutat la cinematograful Hollywood Multiplex din Bucuresti!
 
Harry Potter, Jack Sparrow, Robin Hood, King Leonidas, Superman, Dracula si consoarta, Katsumoto din Ultimul Samurai si Billy Flynn din Chicago au venit la Hollywood Multiplex pentru a-i intampina pe invitatii de seama ai evenimentului aniversar: 10 ani de Hollywood Multiplex.
 
Cei mai fideli clienti ai cinematografului, posesori ai cardului de fidelitate Hollywood Multicard (printre care se numara si Oana Lis), au primit in dar, cu aceasta ocazie, proiectia in avanpremiera a mult-asteptatului block-buster Twilight Saga: Eclipse.
 
Alaturi de acestia, au venit pentru a-si sarbatori cinematograful preferat numeroase si importante vedete autohtone precum: Iulia Vantur, Cabral, Andreea Patrascu, Radu Valcan, Magda Palimariu si Piticu, Daniel Nitoiu, Ioana Maria Moldovan, Majda Aboulumosha, Doinita Oancea, Oana Tache (MTV Romania), Raluca Tataru, Simina Popa, Liviu Virciu precum si actrita Irina Saulescu (Politist, adjectiv). 
 

Primul cinematograf de tip multiplex din Romania, Hollywood Multiplex Bucuresti Mall, a fost cel care a implementat, cu 10 ani in urma, primul site al unui cinematograf (ce ofera posibilitatea rezervarii on-line), tot Hollywood Multiplex a fost primul cinematograf la care a fost posibila rezervarea biletelor prin SMS si tot aici s-au desfasurat primele petreceri aniversare pentru copii organizate intr-un cinematograf. A urmat primul program de fidelizare implementat de un cinematograf din Romania: cardul Hollywood Multicard. 

Incepand cu data de 1 mai 2009, Hollywood Multiplex este, alaturi de CinemaPRO si Lotus Oradea, posesorul celor mai performante tehnologii digitale (Sony 4K) si 3D (RealD) din lume, tehnologii pe care cinematograful le-a implementat in premiera mondiala absoluta. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod