Hollande s-a despărțit de Trierweiler

Preşedintele francez François Hollande a anunţat sâmbătă, pentru AFP, încetarea relaţiei cu Valérie Trierweiler, după două săptămâni de la dezvăluirea legăturii sale amoroase cu actriţa Julie Gayet.
Precizând că vorbeşte în nume personal şi nu ca şef de stat, fiind vorba despre "viaţa (sa) privată", François Hollande a declarat "anunţ că am încheiat viaţa comună pe care o împărtăşeam cu Valérie Trierweiler".

Preşedintele francez s-a angajat la 14 ianuarie, într-o conferinţă de presă semestrială, să clarifice situaţia cuplului, după dezvăluirea de către revista Closer, pe 10 ianuarie, a relaţiei sale cu actriţa în vârstă de 41 de ani, relatează agenția Mediafax.

Hollande a promis să facă acest lucru înaintea vizitei oficiale în Statele Unite, pe 11 februarie, la invitaţia cuplului prezidenţial american Barack şi Michelle Obama.

Valérie Trierweiler, în vârstă de 48 de ani, care a fost spitalizată timp de opt zile, după o zi de la dezvăluirile revistei Closer, a fost externată sâmbăta trecută şi s-a instalat la reşedinţa prezidenţială de la Lanterne, lângă Versailles.

Ea urmează să plece în India duminică, pentru a susţine ONG-ul "Action contre la faim".
Ea este aşteptată la Mumbai luni dimineaţa.


Foto: Hepta
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod