Hip Hop Kolektiv, editia I - Parazitii, Omu Gnom, Dedey & Kery, Urban Assault, MMC, O.N.&Clue si In Extremis

Joi, 10 aprilie, la Colectiv, BestMusic lanseaza o noua serie de evenimente dedicate muzicii hip-hop. Sub egida HIP HOP KOLEKTIV, site-ul de muzica numarul unu din Romania isi doreste sa construiasca o platforma unde trupele tinere de Hip-Hop pot canta alaturi de nume consacrate si asa mesajul lor poate ajunge exact unde trebuie: catre potentialii (si viitorii) fani.
Asadar si prin urmare, pe 10 aprilie la HIP HOP KOLEKTIV ii vom vedea pe scena pe PARAZITII in clubul Colectiv, probabil cea mai buna locatie de evenimente alternative live din Bucuresti.

Alaturi de acestia, incepand cu ora 19:00, pe scena vor urca: Omu Gnom + DJ GreWu, Dedey & Kery, Urban Assault, MMC, O.N.&Clue si In Extremis.

Biletele pentru HIP HOP KOLEKTIV costa 30 de lei in presale si 40 de lei la intrare si pot fi gasite in format electronic pe www.iabilet.ro si pe www.eventim.ro, www.myticket.ro si www.bilete.ro dar si in Magazinele Diverta din toata tara, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Libraria Mihai Eminescu din Bucuresti, Magazinele Orange, Vodafone si Germanos, librariile Humanitas si Carturesti, magazinele InMedio si in oficiile Postei Romane

Un eveniment BestMusic Live Concerts oferit de Ciuc Premium, berea oficiala a muzicii livesi sustinut de Black Sheep Sounds, Bandit Music, HipHop din Romania, Hip Hop News si Colectiv.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod