Heidi Klum si Seal, protagonisti intr-un reality-show

de Ileana Voicu Ghinea, 7 Iunie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Heidi Klum si Seal, protagonisti intr-un reality-show
"Love's Divin"e este titlu reality-show-ului care ii va avea ca protagonisti pe top modelul Heidi Klum si pe sotul ei, Seal. Oferta din partea televiziunii Lifetime, care va produce show-ul, a venit dupa ce acestia si-au reinnoit juramintele de casatorie, informeaza Mediafax.

"Heidi si Seal au inspirat multi oameni sa isi reinnoiasca juramintele de casatorie in fiecare an. Dupa ce au primit raspunsuri favorabile din partea familiei si a prietenilor, s-au decis ca vor sa ajute si alti oameni sa traiasca acelasi gen de momente speciale.
De exemplu, au vrut sa ajute oamenii care nu au avut o nunta de vis sa aiba o a doua sansa pentru a realiza acest lucru"
, a declarat un prieten al lui Klum.

Desi filmarile la noul show nu au inceput inca, Heidi Klum este de parere ca experientele ei fericite, ca mama si sotie, sunt exact ceea ce trebuie pentru a transforma emisiunea intr-un veritabil succes de televiziune. "Eu si Seal transformam momentele speciale in evenimente importante pentru toata familia", a declarat top modelul.

Heidi Klum si Seal au inspirat si alte cupluri celebre in ceea ce priveste romantismul.
De exemplu, Fergie si sotul sau, Josh Duhamel, au decis sa isi reinnoiasca si ei juramintele de casatorie in fiecare an. "Vrem sa facem acest lucru in fiecare an. Am preluat ideea de la Heidi Klum si Seal. Cred ca este o idee minunata", a declarat Duhamel.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod