Heidi Klum a cumpărat şase brazi de Crăciun


Top-modelul german Heidi Klum a declarat într-un interviu că a cumpărat câte un brad de Crăciun pentru fiecare dintre cei patru copii ai ei şi doi brazi pentru ea.

"Anul acesta, este prima oară când copiii au propriul brad în camera lor. Sunt o mulţime de brazi, ştiu. Ne făceau fotografii când am plecat şi se uitau la noi de parcă ar fi vrut să spună: «O, Doamne, au cumpărat toată pădurea. Dar asta se întâmplă pentru că am atâţia copii!»", a declarat Heidi Klum pentru revista People, citată de contactmusic.com.

Heidi Klum, care are o relaţie cu bodyguardul ei, Martin Kirsten, a afirmat că, anul acesta, a cumpărat copiilor ei monocicluri de Crăciun.

Aceasta a mai dezvăluit ce anume i-ar plăcea să primească de Crăciun: "Îmi plac obiectele de artă şi obiectele handmade şi ador când copiii mei le confecţionează pentru mine. La etajul al doilea al casei, un perete întreg este plin cu creaţiile lor."Heidi Klum, devenită celebră şi pentru participarea la reality show-ul "Project Runaway", a obţinut în perioada mai 2011 - mai 2012 venituri de 20 de milioane de dolari.

Ea s-a situat vreme de mai mulţi ani pe primele cinci locuri în topul Forbes al celor mai bine plătite manechine din lume, notează agenția Mediafax.
În 2012, editorii revistei nu au mai luat-o în considerare în realizarea topului, pentru că au fost de părere că Heidi Klum este "mai mult o femeie de afaceri şi o celebritate multimedia decât un model". Recent, Heidi Klum a devenit membră în juriul emisiunii-concurs "America's Got Talent", de pe postul NBC.

Heidi Klum a fost căsătorită cu cântăreţul Seal, de care a divorţat în 2012, după şapte ani de căsnicie.
Cei doi au împreună trei copii - Lou, în vârstă de 4 ani, Johan, în vârstă de 6 ani, şi Henry, în vârstă de 8 ani. Top-modelul mai are o fiică, Leni, în vârstă de 9 ani, dintr-o căsnicie anterioară.


Foto: Hepta

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod