Heather Locklear, siluetă perfectă la 51 de ani. Dieta, fără zahăr şi fără carbohidraţi

Actriţa americană Heather Locklear, în vârstă de 51 de ani, care joacă în prezent într-un nou serial, ţine o nouă dietă pentru a-şi menţine silueta.

Prezentă miercuri la o peterecere de aniversare în Los Angeles, Heather a atras privirile tuturor prin rochia neagră mulată care i-a scos în evidenţă silueta de invidiat, scrie dailymail.co.uk.

Actriţa în vârstă de 51 de ani, celebră prin rolul din serialul "Melrose Place", ţine un regim al cărui principiu este "zero carbohidraţi, zero zahăr".

Vedeta, care în prezent interpretează un rol în serialul "Franklin & Bash", a adoptat această nouă dietă pentru a-şi păstra silueta zveltă, dar a menţionat şi exerciţiile cu greutăţi printre metodele folosite pentru a se menţine în formă.

În privinţa siluetei impresionante a actriţei, s-a vehiculat şi că Heather ar fi început dieta "zero carbohidraţi, zero zahăr" tocmai pentru a ajunge în cea mai bună formă posibilă pentru rolul din serial.

O sursă citată de the National Enquirer a spus că fata actriţei, în vârstă de 15 ani, ar fi insistat ca aceasta să revină la o dietă normală după ce ajunsese "prea departe" cu pierderea în kilograme.

"Heather nu a fost niciodată supraponderală şi nu a trebuit să fie atentă la ce mănâncă, dar, ca toate actriţele - în special cele mai în vârstă - se simte nesigură", a declarat sursa respectivă.

Heather Locklear a devenit celebră după ce a jucat în serialul "Dinasty", în anii '80, după care, în anii '90, în "Melrose Place".

În 1986, Heather Locklear s-a căsătorit cu bateristul formaţiei Motley Crue, Tommy Lee.

Cuplul a divorţat în 1993. S-a recăsătorit un an mai târziu, la Paris, cu chitaristul formaţiei Bon Jovi, Richie Sambora, cu care are o fetiţă, Ava, în vârstă de 14 ani. În 2007 a divorţat din nou. A urmat logodna cu fostul partener din Melrose Place, Jack Wagner, în 2011, cu care avea o relaţie de patru ani. Dar, după doar trei luni, cuplul a anunţat că logodna a fost ruptă.

 

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod