Health & Beauty EXPO – 25-27 Noiembrie 2011 Sala Palatului Editia a II-a

3 Noiembrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Health & Beauty EXPO – 25-27 Noiembrie 2011 Sala Palatului Editia a II-a
Health & Beauty Expo porneste de la ideea ca frumusetea merge mana in mana cu o viata sanatoasa. Orice persoana, cu adevarat sanatoasa, radiaza de frumusete si orice persoana, cu adevarat frumoasa, radiaza de sanatate.

In ultimii ani, industria sanatatii si a frumusetii a evoluat atat de mult, incat trebuie sa depunem tot efortul pentru a tine pasul cu aceasta evolutie. Ne trebuie un loc unde sa aflam care sunt ultimile realizari in domeniul sanatatii si frumusetii si sa le alegem pe cele mai benefice pentru noi.

La acest eveniment participa specialisti de top din domeniile sanatatii – medicina si psihologie - si frumusetii precum: Profesor doctor Gheorghe Mencinicopschi – director al Insitutului de Cercetari Alimentare Bucuresti, Dr.
Ana Culcer - Medic primar pediatru-neonatolog, Seful sectiei de Nou Nascuti din cadrul Spitalului Universitar Bucuresti, Membru fondator in Asociatia Secretul Evolutiei, Dr. Simona Maria Vladica - Doctorand la Universitatea Bucuresti, Lector Universitar– Facultatea de Psihologie, Universitatea Ecologica din BucurestiSteluta Tudose – terapeut, Mihaela Popa – psiholog si psihoterapeut – trainer dublu abilitat de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, Musat Alexandru – fizician, Cori Gramescu – antrenor fitness, Dr.
Cristian Andrei – neuropsihiatru, psihoterapeut, Dr. Cristian Panaite - Medic Doctorand Diabet, Nutritie si Boli metabolice, Mona Georgescu – trainer, psiholog, Eduard Ezeanu – trainer, Ilie Marinescu – psiholog autor al cartii “Puterea Vointei” , Liviu Plesoianu – trainer, Ligia Pop – raw vegan chef, Rodica Tucra – estetician, Elena Marineci – trainer, Vasile Paun - doctor in managementul riscurilor, conferentiar în managementul informaţiilor, orator inspirational, mentor în leadership intuitiv şi antreprenor social.

Editia romanesca a expozitiei Health and Beauty va aduce toate inovatiile companiilor internationale din domeniile sanatatii si frumusetii chiar , in centrul capitalei Romaniei: Bucuresti, Sala Palatului.
Veti avea posibilitatea sa intreprindeti o noua activitate, sa gasiti parteneri de afaceri sau doar sa veniti si sa va bucurati de frumusetea expozitiei noastre cu atmosfera ei plina de viata, de seminariile si conferintele sustinute de catre specialisti din domeniu si de demonstratiile sportive prezentate de cluburi si asociatii sportive de renume.Si nu in ultimul rand pentru ofertele, reducerile si demonstratiile de make-up, hair styling si nail art  care vor avea loc in cadrul evenimentului.
INTRAREA LIBERA !


www.health-beauty-expo.com
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod