Halloween Party la Hard Rock Cafe pe 31 octombrie. Invitati: TROOPER

METALHEAD si Sprint Media te invita joi, 31 octombrie, la Hard Rock Café de la ora 21:00 la o petrecere de Halloween! Vino costumat(a) si participa si la un concert LIVE ce ii va avea ca invitati speciali pe Trooper.
Vom avea parte, pe langa surprizele pregatite de organizatori, de un concert special cu Trooper, care va interpreta atat piese proprii dar si coveruri potrivite pentru seara de Halloween. Petrecerile de Halloween din Hard Rock Cafe au devenit deja o traditie pe care nu trebuie sa o ratezi!

Biletele pentru Halloween Party din Hard Rock Café cu Trooper pot fi gasite online exclusiv pe www.iabilet.ro si www.metalhead.ro dar si la Hard Rock Café si in ziua concertului la intrare.

Acestea costa 30 de lei cu loc la masa si 50 de lei VIP cu loc la masa in fata scenei.


Pe www.iabilet.ro poti comanda atat bilete in format electronic (print @ home - platesti cu cardul online sau cu Paypal) cat si bilete in format fizic, cu plata ramburs sau prin OP.
 
Pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam sa ne contactati la contact[at]iabilet.ro sau 0741.272.967 (intre 09:00 si 18:00, de luni pana vineri).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod