Halloween Party cu Wassabi

31 Octombrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza
Halloween Party cu Wassabi

Weekend-ul acesta ti-l poti petrece in compania a patru fete sexy, talentate si pline de energie. Vineri,31 octombrie, Lora,Vero, Lisa si Mona ti-au pregatit o petrecere de Halloween.

Trupa Wassabi a luat nastere in perioada in care Lora impreuna cu Marius Moga cautau fete, vrand sa puna baza unei formatii.

In 2004, Lora o cunoaste pe Vero intr-un club din Galati, iar in 2005 cele doua fete sunt incluse in backing-ul vocal al formatiei Morandi. La scurt timp, Lisa si Mona se alatura trupei, impreuna devenind ingredientele perfecte pentru lansarea unui proiect de succes.


Dupa ce in 2006 au inregistrat "21 Reasons", ce in scurt timp a devenit hit, si dupa participarea de anul trecut la Eurovision, fetele de la Wassabi au lansat single-ul, numit "Hello, Lonely Girl". Noua piesa care a intrat deja pe radio, se bucura si de un videoclip a carui post productie a durat nici mai mult nici mai putin de trei luni.

Pana la aparitia noului album de care ne vom bucura in curand, Wassabi te invita vineri, 31 octombrie, la un Hallowen Party la Turabo Society Club.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • cocosfan pe 1 Nov 2008, 20:30
    wassabi

    wassabi au facut senzatie ieri noapte.suuper show! am ramas socat!aplauze pentru wassabi!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod