Halle Berry şi Olivier Martinez se căsătoresc în acest weekend

Actriţa americană se va căsători cu logodnicul ei, actorul francez Olivier Martinez, în acest weekend, a declarat o sursă din anturajul celor două vedete.
Agentul de presă al actriţei americane nu a confirmat deocamdată această informaţie, citată de site-ul revistei People.

Halle Berry şi Olivier Martinez s-au logodit în timpul sărbătorilor de iarnă din 2011.

Actriţa americană, în vârstă de 46 de ani, este însărcinată şi va naşte peste câteva luni. Acesta va fi primul copil al cuplului.

Halle Berry mai are o fiică, Nahla, născută în martie 2008, cu fostul ei partener de viaţă, modelul canadian Gabriel Aubry, notează agenția Mediafax.

Actriţa americană a mai fost căsătorită cu jucătorul de baseball David Justice, în perioada 1993 - 1997, şi cu cântăreţul Eric Benet, în perioada 2001 - 2005.

Francezul Olivier Martinez a avut o relaţie de lungă durată cu cântăreaţa australiană Kylie Minogue, de care s-a despărţit în anul 2007.

Halle Berry a câştigat un premiu Oscar în 2002, pentru prestaţia ei din filmul "Puterea dragostei/ Monster's Ball", devenind astfel prima actriţă afro-americană din istorie care a câştigat această distincţie.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 Iulie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod