Halle Berry l-a dat în judecată pe fostul său iubit

Actriţa l-a dat în judecată pe fostul său iubit Gabriel Aubry şi îl acuză de rasism la adresa fiicei fostului cuplu, Nahla, în vârstă de şase ani, a cărei custodie o împart cei doi după despărţirea lor în 2010.

Halle Berry, în vârstă de 48 de ani, a avut o relaţie cu modelul canadiano-francez Gabriel Aubry în perioada 2005-2010. Cei doi au împreună o fetiţă, Nahla, născută în 2008, şi împart custodia copilului, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

Halle Berry a depus o plângere în instanţă împotriva lui Gabriel Aubry şi îl acuză pe acesta că a îndreptat părul cârlionţat în mod natural al copilului şi l-ar fi decolorat în ultimele 12 luni.

De asemenea, potrivit unei surse din anturajul actriţei, Gabriel Aubry ar fi folosit un limbaj rasist la adresa fiicei cuplului.

"Halle este o mamă minunată, vrea să îi ofere lui Nahla un mediu normal.

Halle l-a tot întrebat pe Gabriel despre părul fetiţei, iar el a tot negat. Ce înseamnă asta pentru un copil de şase ani, care e pe jumătate afroamerican? Propriul ei tată îi neagă identitatea. Halle a depus plângere, iar părul lui Nahla a redevenit cârlionţat", a declarat sursa pentru MailOnline.

În declaraţia făcută în faţa judecătorului, Halle Berry îl acuză pe Gabriel Aubry. "Cred cu tărie că atitudinea rasistă a lui Gabriel este la baza acestei schimbări, pe care doar el ar fi putut s-o facă referitor la părul copilului nostru", a spus Berry.

Halle Berry şi Gabriel Aubry împart custodia fiicei lor.
În luna iunie, justiţia americană a decis ca actriţa americană să îi plătească în continuare fostului ei partener de viaţă o pensie alimentară de 16.000 de dolari pe lună, până când fiica lor va absolvi liceul sau va împlini vârsta de 19 ani.

Potrivit TMZ.com, Halle Berry a deschis imediat după acea decizie o acţiune în justiţie prin care solicită reducerea pensiei alimentare la suma de 3.800 de dolari.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod