Hairstylistul Cristi Pascu, vacanta de vis pe iaht in Croatia alaturi de frumoasa lui sotie!

Celebrul hairstylist Cristi Pascu a petrecut o vacanta de vis in Croatia alaturi de Emilia, frumoasa lui sotie. La invitatia unor prieteni apropiati, cei doi soti au admirat superba Coasta Dalmatiei dintr-un iaht exclusivist.
Timp de sapte zile au navigat si au ancorat in cele mai frumoase locuri din Croatia si s-au delectat cu preparate delicioase ale bucatariei traditionale.

Frumusetea Emiliei a atras priviri si complimente pretutindeni. Nu de putine ori s-a intamplat sa fie confundata cu celebra actrita de la Hollywood Charlize Theron, multi abordand-o pentru a-i cere un autograf.

"Am ramas placut surprinsi de Croatia. Nu ne asteptam sa vedem locuri atat de frumoase. Personal, mi-a placut mai mult decat pe Coasta de Azur.
Este mai liniste, mai multa vegetatie si istorie. Am fost invitati de un grup de prieteni sa petrecem aceasta vacanta pe iaht. Ziua colindam insulele si ne opream sa facem baie intr-un golf, iar seara ancoram in porturi. Am inceput la Split, iar apoi am ajuns la Hvar, Stari Grad, pe insula Vis si pe insula Korcula. Am ramas surprinsi de cat de delicioasa este bucataria locala. Pacat ca nu exista zboruri directe spre Croatia pentru ca drumul sa nu fie atat de obositor. Poti ajunge cu masina sau cu avionul, insa cu escala"
, povesteste Cristi Pascu

In timpul vacantei, Cristian Pascu si Emilia si-au alocat suficient timp pentru a vizita si atractii de vis de pe uscat, pentru celebrul Hum, care a intrat in Cartea Recordurilor ca fiind cel mai mic oras din lume.

„Hum consta intr-o insiruire de cateva case, iar numarul de locuitori permanenti variaza intre 17 si 23.
Este, cred, cel mai linistit oras de pe Pamant
”, adauga Cristi Pascu.

Hairstylistul va avea o toamna plina de evenimente speciale, fiind implicat atat in proiecte din industria modei, cat si in actiuni caritabile.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod