Gwyneth Paltrow se ocupă de copii și de afaceri, dar nu exclude măritişul

Actrița americană a declarat unei reviste britanice că se va concentra pe viața de familie și pe afacerile sale, dar nu a exclus posibilitatea de a se căsători din nou, scrie cotidianul britanic The Telegraph, citat de Agerpres.
Vedeta s-a despărțit anul trecut de Chris Martin, solistul trupei Coldplay, cu care a fost căsătorită din 2003. Paltrow a înființat revista Goop și a scris trei cărți de gătit despre o alimentație sănătoasă, declarând pentru revista Mail on Sunday's You că își va concentra atenția în această direcție.

"Nu sunt interesată să joc în filme acum", a spus actrița, menționând că nu are niciun rol în pregătire. "E foarte greu să fi implicată în afaceri, să fi mamă și să ai o carieră în cinematografie în același timp", a mai declarat ea.

"Mă simt atât de plină de viață într-un fel în care nu mă simt atunci când joc în filme", a declarat Gwyneth Platrow în revista Goop, pe care a înființat-o, menționând că "este captivant să fi parte a unui lucru pe care tu l-ai creat, pe care în calitate de actor nu îl faci, fiindcă ești angajat și îndeplinești doar o anumită parte".

Gwyneth Paltrow, 43 de ani, și Chris Martin și-au anunțat încă din 2014 "separarea de comun acord", însă au rămas buni prieteni și împart custodia celor doi copii ai lor, Apple și Moses.

Câștigătoare a unui premiu Oscar în 1999, Paltrow este implicată în prezent într-o relație cu producătorul de televiziune Brad Falchuk, notează Agerpres.

Întrebată dacă ia în considerare o nouă căsătorie, Gwyneth a spus că viața are câteva surprize incredibile și niciodată nu poți să știi ce se va întâmpla și ce oameni vei cunoaște. "Căsătoria este o instituție frumoasă și nobilă. Cred cu tărie în căsătorie și nu fug de ea, însă nu mă grăbesc să mă căsătoresc", a mai spus actrița, care va putea fi văzută din 6 mai în cinematografele din SUA în filmul "Captain America: Civil War".



Foto: Hepta
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod