Gwyneth Paltrow are un nou iubit

Actriţa americană a început o relaţie amoroasă cu unul dintre creatorii serialul de succes "Glee", la patru luni după despărţirea de comun acord de vocalistul trupei Coldplay, Chris Martin, cu care a fost căsătorită zece ani.

Vedeta, în vârstă de 41 de ani, l-a cunoscut pe noul iubit, Brad Falchuk, în 2010, când a avut prima apariţie în serialul creat de acesta. Recent, cei doi au fost văzuţi luând o cină romantică la un restaurant din East Borough, în Los Angeles. Ulterior, Paltrow şi Falchuk, care are 43 de ani, ar fi petrecut, în luna iulie, un weekend împreună, într-o destinaţie mai puţin expusă publicului, în statul american Utah, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

Informaţia despre noua relaţie a vedetei americane apare după ce, în luna iulie, presa tabloidă vorbea despre o posibilă împăcare a actriţei cu solistul Coldplay.

"Lucrurile merg mai bine între cei doi acum decât au mers în ultimii ani, iar canalele de comunicare sunt deschise.

Mai au multe de făcut, dar au decis că au prea multe de pierdut pentru a nu-şi mai acorda o şansă", declara o sursă pentru revista Grazia.

Pentru a-şi salva căsnicia, Gwyneth Paltrow şi Chris Martin, care au doi copii împreună - Apple, în vârstă de 10 ani, şi Moses, în vârstă de 8 ani -, au angajat un terapeut specializat în "vindecarea inimilor", Blaire Allison, pe care au invitat-o la reşedinţa lor din The Hamptons, New York, unde cuplul de vedete s-a retras alături de familie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod