Gwen Stefani va avea un băieţel

Cântăreaţa, a cărei sarcină se află într-o fază avansată, a dezvăluit că urmează să nască un băieţel.

"Eram pregătită să predau coroana (băieţelului său în vârstă de şapte ani, Kingston, n.r.), dar cred că sunt încă regină în casă. E băiat (…)", a scris Gwen Stefani, vineri, pe platforma Instagram. Totodată, cântăreaţa a postat pe Instagram o fotografie în care poartă pe cap o coroană de regină, potrivit site-ului contactmusic.com, citat de agenția Mediafax.



Gwen Stefani, în vârstă de 44 de ani, care este şi un designer de succes, impunându-se în lumea modei cu linia de haine L.A.M.B., a afirmat recent că adoră să fie mamă şi să îşi vadă copiii crescând.

"E minunat să fii mamă, dar nu este tocmai cum te aşteptai să fie, e un proces treptat.

La început, viaţa e la fel (...), dar pe măsură ce copiii încep să crească, viaţa ţi se schimbă (...). Când ai o familie, lucrul acesta te face să pătrunzi mai mult în lumea adultă", a declarat cântăreaţa.

Gwen Stefani a devenit celebră ca solistă a trupei No Doubt, în 1990, iar printre cele mai renumite piese ale sale se numără "Just a Girl" şi "Don't Speak", notează Mediafax.

Cântăreaţa mai are doi copii cu soţul ei, muzicianul britanic Gavin Rossdale, cu care s-a căsătorit în 2002: Kingston, în vârstă de şapte ani, şi o fetiţă, Zuma, în vârstă de cinci ani.


Foto: AFP/Mediafax

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • fla pe 20 Ian 2014, 15:41
    oops!eroare

    Cel de-al doilea copil,Zuma este tot baietel,Nesta Zuma Rock sunt prenumele lui.10 minute de documentare!Atat!!era suficient ca sa aveti si voi un articol corect :)

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod