Guns N'Roses lanseaza un nou album

27 Octombrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza
Guns N'Roses lanseaza un nou album

Primul single-ul intitulat "Chinese Democracy", confirma mult asteptata lansare a albumului cu acelasi nume, anuntat si amanat de mai multe ori pana acum. Chinese Democracy este primul material lansat de Guns N'Roses de la albumele din 1991 "Use Your Illusion 1" si "Use Your Illusion 2".

"Chinese Democracy" va fi disponibil in intreaga lume pe 23 noiembrie 2008, pe CD, vinyl si in format digital. Albumul este produs de Axl Rose si Caram Constanzo si include 14 piese.
Single-ul care da titlul albumului a fost lansat deja la radiourile din Statele Unite pe 22 octombrie. O alta piesa de pe acest nou album este "If The World" si a fost aleasa pentru coloana sonora a filmului "Body Of Lies".

"Lansarea albumului 'Chinese Democracy' marcheaza un moment istoric in rock'n'roll. Lansam acest album printr-o campanie uriasa, care se potriveste cu sound-ul albumului. Fanii Guns N'Roses au toate motivele sa se bucure, iar asta este doar inceputul", au declarat Irving Azoff si Andy Gould, managerii trupei Guns N'Roses.

Cu 17 ani in urma, albumele Use Your Illusion 1 si 2 au fost lansate simultan, o premiera pentru orice artist contemporan, debutand pe locurile 1 si 2 in clasamentul de albume de la acea data.
Ele au dat piese de top 10 ca "November Rain", "Don't Cry" si "You Could Be Mine", inclusa initial pe coloana sonora a filmului "Terminator 2: Judgement Day". Fiecare dintre cele doua albume a atins de sapte ori nivelul de platina in vanzari.

Vanzarile cumulate ale albumelor Guns N'Roses se apropie de pragul de 100 milioane unitati la nivel mondial, o performanta cu care putine trupe se pot lauda.

"Chinese Democracy" va fi disponibil, incepand cu data de 23 noiembrie 2008, si in Romania.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod