Grand Cinema & More va transmite în direct concertul de lansare al noului album Kanye West, YEEZY Season 3

Grand Cinema & More invită fanii muzicii rap să ia parte la concertul de lansare al noului album al artistului internațional Kanye West. Evenimentul de lansare al albumului WAVES va fi transmis în direct din Madison Square din New York în data de 11 februarie, începând cu ora 23:00.

Grand Cinema & More continuă seria evenimentelor alternative pe care le-a pregătit anul acesta pentru vizitatori, prin transmisiunea în direct a concertului unuia dintre cei mai cunoscuți și controversati artiști internaționali rap. Biletele pentru transmisiunea de 90 de minute a concertului YEEZY Season 3 sunt puse în vânzare la prețul de 70 RON și pot fi achiziționate atât de la casele de bilete, cât și online, pe site-ul cinematografului http://grandentertainment.ro/.


„Prin faptul că ne alăturăm acestui eveniment extraordinar, transmis la nivel global, ne dorim să creăm experiențe cu adevărat valoroase și unice pentru cei care ne pășesc pragul.

Totodată, ne bucurăm că putem oferi spectatorilor noștri și celor care fac parte din comunitatea Grand Cinema & More, unul dintre cele mai notabile evenimente muzicale de anul acesta, din toată lumea”, a declarat Atena Simovic, Alternative Content & Events Director.


Albumul „Waves”, semnat Kanye West este al șaptelea album al artistului realizat în studio. Numele albumului a fost schimbat de două ori de la comunicarea lui în mediul online, inițial artistul denumindu-l „So Help Me God”.

În mai 2015, acesta a anunțat într-un post pe Twitter că schimbă numele albumului în „Swish”, iar în 26 ianuarie 2016, cu doar două săptămâni înainte de concertul de lansare, și-a anunțat fanii că albumul se va numi „Waves”. Artistul internațional Kanye West a declarat că albumul „Waves” va fi „cel mai bun din toate timpurile”.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod