Grand Cinema & More prezintă concertul aniversar a 50 de ani de carieră al primei doamne a teatrului musical britanic, Elaine Paige

Pe 23 aprilie, la ora 21:15, Grand Cinema & More difuzează în exclusivitate, concertul aniversar al legendarei Elaine Paige, susținut pe scena Royal Albert Hall din Londra.

Inregistrat pentru cinema, concertul „I’m Still Here” cuprinde o selectie a  celor mai cunoscute melodii ale celor 50 de ani de cariera extraordinara, in interpretarea artistei, acompaniata de orchestra BBC.
In cadrul proiectiei, fanii din Romania vor putea viziona si un recital live al solistei, sesiunea de intrebari si raspunsuri, dar si pe invitatii speciali Gardar Thor Cortes și Richard E. Grant.

Despre Elaine Paige se pot spune foarte multe lucruri: este actriță, cântăreață, producător și prezentatoare radio.

Cu o biografie impresionană, și-a adus o contribuție majoră la dezvoltarea teatrului musical. A fost prima cântăreață care a interpretat rolul Evei Peron în producția Evita, în anul 1978, pentru care a și câștigat prestigiosul premiu Laurence Olivier pentru cea mai bună performanță într-un musical.

Tot Elaine Paige a fost prima care a portretizat unul dintre cele mai faimoase personaje feminine a lui Llyod Webber, Grizabella în piesa „Cats” unde interpretează Memory, cântec ce a devenit hit în topurile muzicale britanice și care a fost preluat ulterior, de peste 160 de artiști.

Pe drept numită „cea mai buna cântăreață de musical” a performat pe cele mai renumite scene ale lumii, inclusiv  Broadway în peste 20 musical-uri de succes, a  înregistrat peste 21 de albumuri solo, a obținut 8 discuri de Aur și 4 de Platina și a castigat inimile fanilor de pretutindeni cu hituri ca Memory, Don’t Cry For Me Argentina și I Know Him So Well.  Acest concert aniversar al inconfundabilei Elaine Paige este de neratat! Pentru detalii și bilete, accesați www.grandentertainment.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod