Grand Cinema Digiplex sărbătoreşte „Festivalul Saga Amurg”

26 Octombrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Grand Cinema Digiplex sărbătoreşte „Festivalul Saga Amurg”
Bucureşti, 25 Octombrie 2011. Grand Cinema Digiplex sărbătoreşte în luna noiembrie fantastica poveste, Saga Amurg. Toate filmele seriei vor putea fi văzute în noiembrie la Grand Cinema Digiplex din Băneasa Shopping City, pentru a marca sosirea celei mai aşteptate pelicule a seriei: Saga Amurg: Zori de zi – Partea 1.

Primele trei părţi ale impresionantei aventuri supranaturale vor putea fi vizionate la Grand Cinema Digiplex în fiecare zi de marţi, la preţul special de 15 lei, fiind distribuite de MediaPro Distribution. Proiecţia primei părţi, Amurg, va avea loc pe 1 noiembrie.
Saga Amurg: Lună Nouă va fi disponibilă cinefililor în 8 noiembrie, iar Saga Amurg: Eclipsa va rula pe ecranele din Grand Cinema Digiplex în 15 noiembrie.

A patra pelicula din serie, Saga Amurg: Zori de Zi – Partea 1, va fi lansată la nivel internaţional vineri, 18 noiembrie. Pentru a pregăti acest eveniment cinematografic de excepţie, organizat pentru primă dată în Romania, Grand Cinema Digiplex va oferi cu o zi înainte o proiecţie specială, neîntreruptă, a tuturor filmelor din serie. Punctul culminant al vizionării va sosi imediat după miezul nopţii, când va începe Saga Amurg: Zori de Zi – Partea 1.
Toate cele patru filme vor putea fi vizionate cu un abonament de 75 de lei. Cine doreşte să vizioneze doar avanpremiera de la 00:01 plăteşte 27 de lei.

Biletele pentru „Festivalul Saga Amurg” s-au pus deja în vânzare începând cu 24 octombrie şi pot fi achiziţionate de la Grand Cinema Digiplex.

Saga Amurg: Zori de Zi – Partea 1 este ecranizarea celui de-al patrulea roman din seria de succes The Twilight Saga, a scriitoarei americane Stephanie Meyer. Colecţia s-a vândut în peste 116 milioane de exemplare şi a fost tradusă în 38 de limbi. Primele trei filme din seria Twilight au primit peste 54 de premii şi 53 de nominalizari.

Despre Grand Cinema Digiplex

Situat în Zona Comercială Băneasa, Grand Cinema Digiplex este un cinematografic premium, echipat cu tehnologii de ultimă generaţie în materie de proiecţie, sunet şi lumini, care oferă cinefililor posibilitatea de a alege dintr-o varietate mare de opţiuni.
Grand Cinema Digiplex este cel mai mare cinematograf complet digitalizat din ţară, acoperind o suprafaţă  totală de 14.000 mp şi oferind peste 2600 de locuri de vizionare. Cele 13 ecrane adaptate pentru suprafeţe largi de proiecţie 3D, unghiurile perfecte de vizibilitate şi locurile ultra-confortabile fac din Grand Cinema Digiplex destinaţia perfectă pentru vizionarea filmelor în cele mai bune condiţii. Accesul se face direct pe la etajul întâi al centrului comercial Băneasa Shopping City. Pentru mai multe informaţii privind programul filmelor şi al tuturor activităţilor din cinematograf, vă rugăm să vizitaţi www.grandcinemadigiplex.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod