Gotan Project a adunat 4.000 de romani la concert

1 Martie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Gotan Project a adunat 4.000 de romani la concert
Infailibil, tangoul celor de la Gotan Project exercita aceeasi putere de seductie asupra publicul roman, chiar daca e a patra oara cand trupa viziteaza Capitala. Aproape 4000 de oameni au asistat aseara la spectacolul celui mai faimos grup de electro-tango din lume.

In aceeasi formula ca in 2010, Gotan Project au oferit o perspectiva mult mai matura si mai inchegata asupra conceptului 3.0. Philippe Cohen Solal (chitara electrica, bass, clape), Eduardo Makaroff (chitara acustica si chitara electrica), Christoph H.
Müller (bass, clape), Lalo Zanelli (pian), Facundo Torres (bandoneon), Ananta Roosens (vioara, trompeta) si  Claudia Pannone  (voce) au pus in scena un spectacol uimitor, rasucind echivoc, asa cum doar ei stiu sa o faca, povestile de dragoste dintre genul fetis al trupei si muzici de toate felurile.

Sala s-a lasat coplesita, in tacere, de incarcatura senzuala in rosu si negru a colajelor semnate de artista video Prisca Lobjoy, dar a izbucnit in aclamatii de fiecare data cand ritmurile electro au scos-o in forta din uitarea de sine cu care se pierduse pe strazile din Buenos Aires, Mississippi sau Paris.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod