Globurile de Aur, in direct si in exclusivitate la TVR1 si TVR HD

de Ileana Voicu Ghinea, 6 Ianuarie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Globurile de Aur, in direct si in exclusivitate la TVR1 si TVR HD

Festivitatea de decernare a Globurilor de Aur va fi transmisa de televiziunea publica. Evenimentul, care va avea loc in noaptea de 17 spre 18 ianuarie, reprezinta doar inceputul unor transmisii de acest gen. Tot in ianuarie, TVR 2 va transmite cea de-a 16-a editie a Premiilor Screen Actors Guild, iar la final de luna, TVR1 ofera  gala Grammy 2010.

Programul pregatit telespectatorilor romani cuprinde filme laureate ale Globurilor, astfel: de la ora 21.00 se va difuza multipremiatul "Tess".
Apoi, cu cateva ore inainte de transmisiunea directa de la Los Angeles, va fi difuzat filmul "Inocentul", cu Anthony Hopkins, film al carui regizor, John Schlesinger, este si el un detinator al unui Glob de Aur.

De la ora 01.00, o alta capodopera care a obtinut distinctia Golden Globes - "The Hours" - va preceda transmisiunea directa. In plus, Nicole Kidman, protagonista acestui film, va fi una din amfitrioanele galei Globurilor 2010.

Incepand cu ora 4.00, "Noaptea Globurilor de Aur" va fi transmisa in direct, reluarea putand fi urmarita luni, in prime-time.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod