Giulia Anghelescu, criticată pentru tunsoarea ei

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 August 2013
În aprilie, la sugestia stiliștilor ei, Giulia Anghelescu s-a ras pe partea dreaptă a capului. Decizia cântăreței de a-şi schimba look-ul nu este însă pe placul fanilor.
Vedeta a postat pe Facebook o imagine care i-a adus mai multe comentarii negative din partea fanilor. Mulţi i-au spus că ar trebui să-şi schimbe look-ul şi să revină la o imagine mai cuminte, scrie ziarul Click!.

"Tu eşti o fată frumoasă, îmi plăceai foarte mult însa trebuie să recunosc că de când ţi-ai făcut schimbarea aceasta de look, cu coafurile astea extravagante (păr parţial tuns etc) nu prea îţi mai stă bine(un punct personal de vedere). Nu se potriveşte asta cu tine,este ceva neobişnuit. Priveşte-te şi tu cum arăţi în poza asta şi cum arătai în videoclipul ,,Regrete''. Dacă tu nu ai ,,regrete'', eu regret faptul că tu ţi-ai schimbat look-ul:)). Îmi plăceai foarte mult înainte(de fapt din Candy te plăceam) dar cu toată simpatia ce ţi-o port nu pot fi decât sincer(defect cu care m-am născut).Nu îţi stă bine", a scris un fan.
 
 

O admiratoare i-a transmis Giuliei că probabil e desprimată, motiv pentru care a ales o asemenea tunsoare care nu îi vine deloc bine, scrie Click!: "Cred că ai făcut o depresie postnatală târzie. Nu îţi stă bine absolut deloc. Astea sunt coafuri pt vedete de vedete şi nu pentru vedetuţe."
 
 


 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alexandra pe 22 Aug 2013, 15:33
    ba e misto!

    Mie-mi place cum ii vine si sunt fan astfel de tunsori nebune. Unora le sta bine, ei da si stie cum s-o poarte, are personalitatea pentru asa ceva. Hai sa mai trecem si noi de cliseele cu "par lung la femei, par scurt la barbati". Suntem in sec 21, acum orice e posibil. Uneori e penibil, dar alteori e misto. Ea e o indrazneata, o nebuna. Asa e si tunsoarea.

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod