Gheorghe Craioveanu si Cornel Dinu: comentatori speciali la EURO 2008

Facebook Twitter Comenteaza
Gheorghe Craioveanu si Cornel Dinu: comentatori speciali la EURO 2008

Gheorghe Craioveanu si tehnicianul Cornel Dinu sunt invitatii speciali ai Televiziunii Romane pentru a comenta pe marginea Campionatului European de Fotbal 2008 din Elvetia si Austria. Cei doi specialisti vor fi invitatii emisiunilor realizate in direct de Vlad Enachescu inainte si dupa meciurile Romaniei. De asemenea, Gheorghe Craioveanu si Cornel Dinu vor oferi comentarii de specialitate in cadrul buletinelor de stiri de la EURO 2008. In plus, Gheorghe Craioveanu va fi si reporter special pentru TVR la Campionatul European de Fotbal 2008.

Intreaga grila a TVR 1 este adaptata pentru EURO 2008, pentru ca telespectatorii televiziunii publice sa poata urmari nu numai cele 31 de meciuri, ci si dezbateri, talk-show-uri, buletine de stiri pe tema campionatului.
TVR 1 va difuza zilnic, dimineata, la pranz si seara, buletinele de stiri Euro Stiri, prezentate alternativ de Tudor Furdui, Oana Frigescu si Alina Alexoi. In fiecare seara, de la ora 21:00 la 21:25, TVR 1 va transmite talk-show-ul Euro Staruri, moderat, alternativ, de Radu Naum si Tudor Furdui, iar dupa meciul de seara, la ora 23:45, talk-show-ul Euro Show, moderat, de asemenea, de Radu Naum sau Tudor Furdui.

In zilele cand joaca echipa Romaniei, pe 9, 13 si 17 iunie, TVR 1 transmite, inainte si dupa meci, studiouri duble, atat de la Bucuresti, cat si de pe stadionul pe care are loc meciul.
TVR 1 va difuza editiile speciale "Hai Romania!" inainte de meciurile nationalei noastre, prezentate de Vlad Enachescu si realizate in studioul de la fata locului, amplasat chiar in tribuna stadionului.

In premiera pentru Romania, TVR va avea o camera de filmat la cabina comentatorilor, de unde se vor face interventii in direct, inainte si in pauza meciurilor Romaniei. Tot in premiera, TVR va beneficia de "VIP position" la meciurile nationalei, langa oficialii romani si straini, pentru a oferi telespectatorilor informatii si comentarii din acea zona.
De asemenea, TVR va avea si un studio in zona vestiarelor, in care vor avea loc interviuri cu jucatorii romani.

Gheorghe Craioveanu si Cornel Dinu vor face parte din echipa de aproximativ 60 de oameni acreditata de TVR la EURO 2008, cea mai mare echipa de televiziune din Romania trimisa vreodata la un campionat international de fotbal. Fostul fotbalist Gheorghe Craioveanu a jucat 25 de meciuri pentru echipa nationala, iar acum este comentator sportiv pentru radio si televiziune in Spania. Tehnicianul Cornel Dinu este invitatul permanent al talk-show-ului sportiv "Minutul 91", difuzat de TVR 1.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod