GETT'S si Wella Professionals in AFI Palace Cotroceni

5 Martie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
GETT'S si Wella Professionals in AFI Palace Cotroceni

GETT'S si Wella Professionals merg mai departe. Si au deschis cea de-a doua locatie in parteneriat, in AFI Palace Cotroceni, GETT'S ColorBar. Stil high-tech, linii simple, spatiu aerisit si o zona de asteptare care ia forma unui bar. Vino si tu sa gusti reteta de frumusete pusa la dispozitie de acest brand. Coafura, frizerie, estetica faciala si corporala, manichiura si pedichiura. 365 de zile suntem pregatiti sa te rafatam. Iar in week-end, avem program prelungit, de la 10.00 la 24.00.
Pentru ca tu sa fii mai frumoasa.
Si mai stralucitoare.

Stilistii brandului si-au prezentat viziunea asupra trendurilor Wella pe 2010. Creatiile lor au fost purtate de castigatoarele Miss Univers Romania.
Aici te vei putea bucura de o ingrijire cu adevarat personalizata, garanteaza System Professional. Oricat de diverse ar fi problemele parului tau, o sa ai parte de un diagnostic si de o reteta de frumusete unica. Pentru ca ai la indemana o echipa de stilisti priceputi si un brand revolutionar SP.

35 de solutii si retete de ingrijire singulare, gandite special pentru fiecare tip de par.
35 de cai prin care tu sa arati absolut spectaculos. Poti  sa ai un par cu volum, dar totodata multa stralucire sau culoare intensa si par hidratat. Indiferent de nevoi, exista o solutie special creata pentru tine.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod