George Trandafir de la radio InfoPro, scufundari la Skiathos

Facebook Twitter Comenteaza
George Trandafir de la radio InfoPro, scufundari la Skiathos

George Trandafir, responsabilul cu stirile din sport de la radio InfoPro, a cucerit Marea Egee, si nu doar ca simplu turist. Pe urmele exploratorului Jacques Yves Cousteau, George s-a inarmat cu echipamentul minimal necesar pentru scufundari si a plonjat in aventura la Skiathos. El recomanda tuturor iubitorilor de senzatii tari, care vor sa incerce adancimile plaja Lalaria, unde vizibilitatea in apa este foarte buna.

"Lalaria este o destinatie ireala cu un peisaj selenar! Se poate ajunge acolo doar pe apa, cu barca sau vaporasul.
Malul, fara nisip, doar cu pietre albe slefuite de mare, este strajuit de un perete muntos foarte inalt. De aici se vede toata insula Skiathos", povesteste George.

El nu este la prima incercare de a explora tarmul insulei grecesti Skiathos. El a facut scufundari in Marea Egee si in 2007, iar experienta de atunci l-a facut sa se intoarca anul acesta la locul faptei, pentru a incerca inca o doza de adrenalina la adancime.

Timp de o saptamana, cat a stat in Grecia, in afara de a juca rolul de scufundator profesionist, George a testat la Skiathos stilul de viata grecesc.
El a locuit intr-o vila alba cu ferestrele si acoperisul albastre, s-a plimbat prin orasul vechi Kastro, a urmarit apusul de soare de pe plaja si a incercat mancaruri traditionale.

Intors in Romania, George se gandeste deja la urmatoarea escapada. La inceputul lui septembrie, el planuieste o excursie in Portugalia, la Sesimbra, pe malul Oceanului Atlantic.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Crudu Daniela pe 24 Iul 2011, 15:26
    mumos

    super baiat e un mumos... pup

    1
    8

  • titi pe 24 Iul 2011, 15:23
    woooow

    Ce baiat!!!!! wooow! Vreau sa-l cunosc!!!!

    1
    8

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod