George și Amal Clooney şi-au supărat vecinii

Proaspeți proprietari ai unei case în Berkshire, Anglia, cei doi au început numeroase lucrări de amenajare pentru sporirea confortului care par să-i deranjeze serios pe viitorii vecini. Din acest motiv, celebrul cuplu, care se presupune că se va muta în noua casă la sfârșitul lunii iulie, nu va fi foarte binevenit în cartier.
Casa, estimată la 10 de milioane de lire sterline, este acum plină cu cupe, excavatoare, toalete portabile și schele, relatează tabloidul britanic The Mirror, citat de Agerpres.

Printre schimbările pe care George Clooney și soția sa doresc să le facă la viitoarea lor locuință se numără construirea unei dane private, a unei mici case pe malul apei cu bar propriu și a unui cinematograf privat cu douăsprezece locuri. Lucruri la care poate visa oricine, dar nu și riveranii, notează Agerpres.

"Jumătate din localnici adoră ideea de a avea o vedetă în oraș, în timp ce cealaltă jumătate crede că este cel mai rău vecin pe care-l poate avea", a mărturisit unul dintre ei publicației The Sun, adăugând: "Șantierul durează de luni de zile și vom fi norocoși dacă totul se va termina înainte de sfârșitul anului".

Ocazie pentru George Clooney să organizeze o petrecere pentru a-și cere scuze, încheie publicaţia citată.



Foto: Hepta
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod