George Clooney se însoară vineri la Londra: Masa și dansul, pe 27 septembrie

Actorul american se va căsători civil cu iubita sa, Amal Alamuddin, vineri, la Londra, înainte de a pleca spre Italia, unde va avea loc o ceremonie mai elaborată, alături de familie şi prieteni, pe 27 septembrie.

George Clooney şi avocata britanică Amal Alamuddin se vor căsători civil vineri, la Londra, iar o ceremonie nupţială mai fastuoasă va fi organizată pe 27 septembrie, la Veneţia, potrivit US Weekly, informează site-ul contactmusic.com, citat de agenția Mediafax.

Mi-am întâlnit viitoarea mireasă aici, în Italia, şi mă voi căsători cu ea, în câteva săptămâni, la VeneţiaGeorge Clooney
Părinţii celor doi vor fi prezenţi la ceremonia formală de vineri, în timp ce prietenii şi restul membrilor familiilor vor participa la petrecerea care va fi organizată în Italia, peste două săptămâni.

Nunta lui Clooney cu Amal Alamuddin va avea loc pe o insulă privată din Veneţia, potrivit unei surse citate de tabloidul britanic The Daily Mirror.

Aceeaşi sursă susţine că întreaga insulă a fost rezervată pentru eveniment, printre persoanele implicate direct în organizare numărându-se May Salman, o mătuşă a viitoarei mirese, şi cei doi verişori ai acesteia, Ramzi şi Makram.

Speculaţiile privind cavalerul de onoare al lui Clooney continuă, Brad Pitt şi Matt Damon fiind în topul preferinţelor vedetei de la Hollywood pentru a îndeplini acest rol, relatează Mediafax.

Ideea unei ceremonii private restrânse este în acord cu declaraţiile unei surse apropiate cuplului, care a spus recent: "Nu va fi o nuntă uriaşă, în stil Hollywood, cu Julia Roberts şi Sandra Bullock călătorind în Italia pentru o săptămână...
Cei doi vor ca nunta să fie un eveniment intim, cu cine amuzante şi relaxate, după ce îşi vor fi spus unul altuia jurămintele"
.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod