Gala Soirees de la Mode, primul eveniment fashion al anului, un succes

Primul eveniment fashion al anului a avut loc ieri seară la hotel Hilton şi a reunit aproape 300 de iubitori de moda şi persoane publice.

Primul eveniment fashion al anului a avut loc ieri seară la hotel Hilton şi a reunit aproape 300 de iubitori de moda şi persoane publice. Cea de-a 11-a ediţie Soirees de la Mode a fost dedicată exclusiv designerului Wilhelmina Arz, cea care a deschis seria galelor încă de la prima ediţie.

IMAGINE, noua colecţie primăvară-vară, semnată Wilhelmina Arz, a adus în prim plan culori puternice, îndrăzneţe, materiale fluide. În crearea colecţiei, designerul a fost inspirat de teatrul japonez tradiţional, creând pentru femeia care trăieşte într-o lume deschisă, fără frontiere, femeia care călătoreşte în timp şi în sine: "Imaginaţi-vă! Îndrăzniţi a vă imagina o femeie călătoare în timp şi în sine. Trăim într-o lume deschisă, fără frontiere. Vă invit să visaţi cu ochii deschişi la ceea ce suntem şi putem fi, dincolo de orice capcană a virtualului, în limitele căruia pare a fi prizonieră viaţa! Visaţi, trăiţi, respiraţi la scara 1:1 în cea mai frumoasă călătorie, cea a fiecăruia dintre noi!", spune Wilhelmina Arz.

Evenimentul a dovedit încă o dată că Wilhelmina Arz este un designer autentic, de o valoare specială. Colecţia IMAGINE, împreună cu colecţia de încălţăminte, originală şi creativă a Cristinei Batlan, aranjamentele florale ale Mădălinei Mocanu, soluţiile de coafură aristocratice ale lui Laurent Tourette, machiajul impecabil şi ultrafresh al Alinei Brailescu, muzica exotică mixând something a la mode cu Imagine, realizată de DJ Wanda, au oferit publicului o seară de excepţie.

 

O prezenţă inedită în show au fost "fantomele pozitive" din echipa lui Dan Puric, Vadim Rusu şi Petru Cioban.   
 
Foto: Alexandru Busuioc Photography

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod