Gabriela Vranceanu Firea lasa stirile pentru publicitate

13 Iulie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Gabriela Vranceanu Firea lasa stirile pentru publicitate

Cunoscuta jurnalista a primit functia de director general al companiei Intact Advertising - agentie de organizare evenimente si publicitate, informeaza Mediafax. Din cauza programului foarte incarcat, Gabriela Vranceanu Firea a explicat ca nu va mai prezenta "Observatorul Antenei 1", dar ca va putea fi vazuta in continuare, de luni pana vineri, la "Stirea zilei", pe Antena 3, si sambata, la emisiunea "Saptamana financiara", de la Antena 1.


Initial, la conducerea Intact Advertising, in functia de director general, s-a aflat Cristina Iancu, fost director de publicitate pentru Jurnalul de Prahova, Jurnalul National si Saptamana Financiara si fost director general Media Consulta Regie de Vanzari.

Gabriela Vranceanu Firea si-a inceput cariera in presa in 1990, ca reporter la saptamanalul Pur si Simplu din Bacau.

A mai lucrat ca redactor-prezentator la Radio Contact. In perioada 1993 - 1999, Vranceanu Firea a lucrat la TVR. In ianuarie 2000, ea a fost numita consilier de relatii publice si imagine al primului-ministru Mugur Isarescu, in perioada februarie - decembrie 2000 fiind purtator de cuvant al Guvernului.

 

Din 2001, Vranceanu Firea lucreaza la Antena 1, ca moderator si realizator de emisiuni, ocupand, de asemenea, functia de director general Saptamana Financiara si al cotidianului Financiarul.


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod