Gabriela Cristea va fi nasa

Facebook Twitter Comenteaza
Gabriela Cristea va fi nasa

Daca in urma cu cateva saptamani, exista suspiciunea ca Ema (partenera lui Catalin de la "Nora pentru mama 2") este insarcinata, acum totul s-a clarificat. In urma unei vizite la medic, Ema a primit confirmarea ca este insarcinata.
Ea ne-a marturisit, cu emotie in glas, ca rezultatul examinarii a fost pozitiv, aflandu-se in a cincea saptamana de sarcina.

In prezent Ema si Catalin s-au mutat la Ploiesti si s-au hotarat sa se casatoreasca in toamna acestui an.

Moderatoarea reality-show–ului, Gabriela Cristea, a fost extrem de incantata la aflarea vestii. Ea a promis cuplului ca va fi nasa de botez a copilului si ca si-ar dori ca, in cazul in care copilul va fi fetita, sa ii puna si numele Nora, intrucat a fost "conceputa" la emisiunea "Nora pentru mama".

Gabriela Cristea ne-a marturisit: "Sunt foarte fericita ca Ema este insarcinata. Si ea si Catalin imi sunt foarte dragi si au fost foarte aproape de inima mea inca de la intrarea lor in concurs. Le-am promis ca o sa fiu nasa copilului lor."

Ema si Catalin sunt unul dintre cele mai longevive cupluri de la "Nora pentru mama", ei declarand ca sunt foarte fericiti ca au reusit sa ajunga aproape in finala.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod